KØB:

Når du afgiver en ordre i Bror og Søster webshop, sendes ordren til behandling, du er først sikret dig dit køb når vi fra Bror og Søster sender en besked om at varen er ved at blive pakket og afsendt. Vi trækker først beløbet fra dit kort i det øjeblik pakken er klar til afsendelse. Vi kan ikke trække flere penge på dit kort end du har tilladt under betaling. Al betaling sker via betalings gateway Quickpay - se mere om Quickpay og sikkerheden ved brug af dem HER!

Betaling sker når du bestille dine varer online og du kan betale med Dankort eller andet betalingskort. Alle priser på er UDEN moms da der på Grønland ikke er moms afgift, bestiller du derfor udenfor Grønland, vil din ordre blive opkrævet told, når den ankommer til eksempelvis Danmark. Der er altid 14 dages fortrydelsesret på varer fra Bror og Søster, gældende fra den dag du modtager dine varer. Efter du har meddelt Bror og Søster at du fortryder dit køb, dette gøres via email på brorsoester@greennet.gl, du skal sende mailen med navn og ordre nummer derpå har du 14 dage til at sende varen retur.

LEVERING:

Levering sker med Post/Tele og normal leveringstid er 1-3 hverdage. Webordre pakkes og afsendes alle hverdage ml. 9-15, og vi bestræber os på, så vidt muligt at afsende alle ordre afgivet inden kl.12 den pågældende dag.

Fragt på ordre fra Bror og Søster koster 99,- kr. - ved køb over 999,- kr. er fragten GRATIS til en adresse i Grønland! ALLE ordrer til Danmark pålægges en fragt på 129,- kr.

Leveringstid til Danmark påregnes en leveringstid på 5-7 dage. Som udgangspunkt afsendes alle pakker med economy delivery via Post/Tele og deres partnere. 

REKLAMATIONER og FORTRYDELSESRET:

Du har altid 14 dages fuld returret på ordre fra Bror og Søster. Du skal underrette Bror og Søster om at du ønsker at returnere eller ombytte din ordre, senest på den 14. dag efter modtagelse af ordren, dette skal underrettes via email til brorsoester@greennet.gl. Datoen for din modtagelse af pakken, beregnes fra den dato Post/Tele har angivet at de har overdraget pakken i modtagers varetægt.

Returnerede varer skal være i samme stand som de er modtaget, dvs. at alle hangtags/mærker/prismærker skal sidde på tøjet og må ikke være beskadigede. Returnerede varer skal pakkes varsomt ind og såvidt muligt i samme emballage som de blev modtaget. Vi gør opmærksom på at Bror og Søster IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav eller som 'modtager betaler' forsendelse.

Når du returnerer dine varer, indbetaler vi det fulde købsbeløb på det kort som du benyttede ved ordre afgivelsen.

Vær opmærksom på at returnere varerne rettidigt og at du er ene ansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, og alle produkter skal således returneres til os i deres oprindelige stand.

Reklamation eller eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Bror og Søster, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen forholder sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Bror og Søster. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Det er din pligt at vi modtager pakken, og du kan bevise du har sendt den retur.

Retur adresse:

Alle returneringer skal sendes til:

Bror og Søster, Box 112, 3900 Nuuk, Grønland

GER 89811511

Der tages forbehold for prisstigninger, evt. afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Der kan forekomme en lagerfejl og der tages derfor forbehold for evt. udsolgte varer.

OPBEVARING AF PERSONLIG DATA:

De oplysninger, du giver, når du afgiver en ordre hos Bror og Søster, bruges kun for at kunne gennemføre din ordre. Bror og Søster sender dig ikke e-mails uopfordret. Du vil kun modtage e-mails der er direkte relateret til din handel. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage information om nye varer samt specielle kampagner. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter bestemmelserne indenfor lovgivningen om databeskyttelse.